De Wijngenoten Spakenburg

De Wijngenoten Spakenburg is een nieuw gevestigde wijnwinkel in Spakenburg. Roy van de Wijngenoten Spakenburg heeft V!NK Communicatie gevraagd om te zorgen dat inwoners van Spakenburg en omliggende plaatsen bekend zijn met de wijnwinkel.

 

Doel

Het doel van V!NK Communicatie is om ervoor te zorgen dat de naam “de Wijngenoten Spakenburg” via Google Advertenties (SEA) bij zoveel mogelijk inwoners in Spakenburg en de omliggende gemeenten zichtbaar zal zijn en dat de winkel daarmee meer bezoekers zal trekken.

 

Uitvoering en resultaat

Bij naamsbekendheid middels advertenties zijn drie dingen zeer belangrijk: herkenning middels het logo, duidelijkheid waar het om gaat (wijn) en een trigger om de aandacht te trekken (10% korting).

Er is gekozen om de korting als trigger EN introductie van de wijnwinkel aan te bieden.

Deze advertentie wordt getoond aan personen vanaf 18 jaar aan zowel mannen als vrouwen in de regio Spakenburg, Bunschoten, Blaricum, Eemnes en tussenliggende plaatsen.

Gemiddeld wordt de advertentie maar liefst 90.000 keer per maand vertoond en geeft een bezoekers stijging op de website van 247,50% unieke bezoekers per maand.

 

 

Zelf ook zin in een unieke wijn gekregen? Ga naar http://dewijngenoten-spakenburg.nl