RevoStones

RevoStones is leverancier en verwerker van een nieuwe generatie grindvloeren. Zij bieden een grindvloer die door een zeer sterke, slijtvaste en sneldrogende uniek is in de markt. Door de ligging van het bedrijf in Zuid Limburg is er voor gekozen om uit te breiden naar de omliggende landen Duitsland en België. Om de markt door te trekken heeft RevoStones de hulp in geschakeld van V!NK Communicatie om middels SEA deze landen met een boost te bereiken. Daarnaast is ook de Nederlandse markt extra benaderd door de inzet van Google Advertenties.

 

Uitvoering

Om een basis te leggen zijn eerst campagnes opgezet voor de Nederlandse website. Er zijn voor RevoStones alleen “Search Network” campagnes opgezet om een zo gericht mogelijk resultaat te halen wanneer er wordt gezocht op “Grindtapijt” of “Grindvloer”. Deze campagnes zijn aangevuld met de unique selling points en de diverse producttoepassingen.

Voor België is onderzoek gedaan naar de termen die zij gebruiken voor hetzelfde product. Grindvloer is bijvoorbeeld in België “steentapijt”. Voor Duitsland zijn er diverse vertalingen gebruikt en zijn de termen met de beste resultaten gebruikt om de advertenties verder uit te breiden.

 

Resultaten SEA campagnes

Nederland stijging in aanvragen van 50%

België stijging in aanvragen van 50%

Duitsland heeft 30% aanvragen ten opzichte van Nederland

 

Ook een grindvloer? Of benieuwd wat RevoStones kan bieden? Neem een kijkje op de website: http://www.revostones.nl