Online marketing

Wat is online marketing?

Online marketing, of internet marketing, betekent het promoten van je merk, dienst of product op het internet. Online marketing uit zich in vele vormen. Zo kunt u denken aan zoekmachinemarketing om beter gevonden te worden op zoekmachines (SEO), adverteren op zoekmachines (Google AdWords, SEA), e-mail marketing of bijvoorbeeld marketing via Sociale Media als Facebook en LinkedIN.

 

Download brochure

Liever op uw gemak alles doornemen? Download vrijblijvend onze brochure waar u de mogelijkheden en pakketten van Online Marketing kunt vinden.

Download brochure

 

Wilt u meer weten over online marketing voor uw bedrijf of onze andere diensten? Dan kunt u ook terecht op onze nieuwe website “MediaMindz.nl”. Lees hier meer over online marketing.

 

 

Mogelijkheden voor uw bedrijf:

SEO

Search Engine Optimisation | Gevonden worden in zoekmachines

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een marketing methode welke bij kan dragen aan een betere vindbaarheid van uw website in zoekmachines als Google. Voor uw bedrijf is dit interessant aangezien een betere vindbaarheid van uw website sterk in relatie staat met het aantal bezoekers en conversies (verkopen of andere doelen) op uw site.

Meer

SEA

Search Engine Advertising | Adverteren op Google

SEA

Middels Search Engine Advertising (SEA), oftewel adverteren op zoekmachines, zorgen wij er voor dat uw website of producten worden getoond aan de juiste doelgroep binnen de Google zoekmachine. Door SEA in te zetten kunt u doelgroepen bereiken die u mogelijk via SEO mist.

Meer

Social Media Marketing

Social Media Advertising | Social media inzetten voor bereiken nieuwe klanten

Social Media Marketing

Door Social Media Marketing (Adverteren via Social Media) in te zetten kunt u uw doelgroep op verschillende platformen bereiken, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Adverteren via Social Media geeft vele mogelijkheden ongeacht uw branche.

Meer

Display Advertising

Effectief inzetten van Google beeld campagnes

Display Advertising

Een andere vorm van adverteren via Google (SEA) is “Display Advertising”. Met deze vorm van online adverteren bent u met oa beeldadvertenties zichtbaar op relevante websites en blogs die voor uw bedrijf waardevol zijn.

Meer

Web Analytics

Leer van uw bezoeker

Web Analytics

Met de Google tool “Google Analytics” kunt u veel leren over uw doelgroep. Waar komen zij bijvoorbeeld vandaan? Hoe oud zijn zij? Welke pagina vinden zij interessant of welke juist niet? Door veel te leren van de website bezoeker (doelgroep) kunt u de website naar hun wens aanpassen.

Meer

Conversie Optimalisatie

Beweeg de bezoeker sneller tot betalende klant

Conversie Optimalisatie

Door goed gebruik te maken van de tool Google Analytics wordt er inzicht gegeven in uw website bezoeker. Door de website aan te passen aan de behoefte van deze bezoeker kunt u de website dusdanig optimaliseren dat deze de bezoeker sneller aan stuurt tot bijvoorbeeld het downloaded van een brochure of aanvragen van een offerte.

Meer

E-Mail marketing

Bereik snel uw directe relaties of prospects

E-Mail marketing

Email marketing is een online marketing methode waarmee u direct uw klanten of prospects bereikt door het inzetten van mailings. Met email marketing bouwt u een sterke band op met uw klant doordat u emails dusdanig kunt segmenteren en personaliseren dat het als zeer persoonlijk wordt ervaren.

Meer

Affiliate Marketing

Meer exposure door externe links

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing biedt twee mogelijkheden. Aan de ene kant biedt het exposure en extra bezoeken naar de website en aan de andere kant kan het geld opleveren door doorverwijzingen van andere bedrijven te plaatsen (met name geschikt voor bloggers).

Meer