Zoekmachine optimalisatie (SEO)

VINK Zoekmachine-optimalisatie SEOZoekmachine optimalisatie is een marketing methode welke bij kan dragen aan een betere vindbaarheid van uw website in zoekmachines als Google. Voor uw bedrijf is dit interessant aangezien een betere vindbaarheid van uw website sterk in relatie staat met het aantal bezoekers en conversies (verkopen) op uw site.

Een website met een positie op de eerste pagina van de Google resultaten zal immers vaker bezocht worden dan een website op de derde of vierde pagina. Een hogere positie kan bijvoorbeeld bereikt worden door in te zetten op de domeinnaam (bijvoorbeeld webdesignamsterdam.nl), door linkbuilding, met behulp van SEO geschreven teksten, snelheid van je website te optimaliseren of 1 van de andere honderden regels en eisen waar je aan kan voldoen. Voor ieder bedrijf is het om deze reden interessant om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Wilt u meer weten over wat zoekmachine optimalisatie voor de vindbaarheid van jouw website kan betekenen? Bezoek dan onze nieuwe website “MediaMindz“.