Blogger marketing

Als blogger wil je natuurlijk dat je blog jouw bron van inkomen is. Een blog ben je immers begonnen vanuit een passie en niets is mooier als passie ook je werk is.

Krijgen van bezoekers

Inkomen van een blogger is sterk afhankelijk van het bezoekersaantal op de website. Hoe meer bezoekers je aantrekt per blog, des te interessanter adverteerders jou vinden. Hun product of dienst zal dan immers door veel trouwe volgers van jouw blog worden gezien / gelezen.

Om van je blog een bedrijf te maken waarmee je inkomens ontvangt, is een goede strategie geen overbodige luxe. Als basis van een succesvolle en winstgevende blog heb je veel bezoekers nodig. Denk hierbij aan traffic via Social Media, Google Adwords en E-mailmarketing voor de terugkomende bezoekers (zij vormen de basis van je succes!).

Verdienen aan blogs

Om er vervolgens aan te verdienen zijn er diverse middelen die je in kan zetten om inkomen mee te genereren, zoals (display) advertenties op de website in de vorm van reclame banners, affiliate marketing waarbij je geld verdient wanneer bezoekers iets kopen op een andere website via een door jouw geplaatste link en gesponsorde blogs waarbij jij producten aanbeveelt door hier een blog over te schrijven/video over de plaatsen.

Wil je graag weten wat online marketing voor jouw blog kan betekenen? Neem dan contact op via ons contactformulier en wij staan je graag te woord.