Website ontwikkeling

De online omgeving van jouw bedrijf is de plek waar een groot gedeelte van de potentiele klanten de eerste indruk krijgen van het bedrijf. Een goede website hoort daarom een juist beeld te scheppen van wie het bedrijf is, wat u wilt verkopen of welke dienst u levert en hoe het bedrijf zich verhoudt tot uw concurrenten. Het is daarom belangrijk dat de uitstraling van de website aansluit op het bedrijfsimago en doelstellingen en dat dit in een oogopslag duidelijk is voor klanten. Om dit te laten slagen moet het grafisch ontwerp van uw website niet alleen mooi maar ook gebruikersvriendelijk zijn.

De ontwikkeling van websites gaat samen met marketingtools die er voor zorgen dat de website compleet aan zal sluiten op uw bedrijf en de wensen van uw klant. Het is ook mogelijk dat wij u compleet online ontzorgen door de website continu te monitoren en bij te sturen voor het beste resultaat (Bekijk ook conversie optimalisatie).

Onze website garanties:

  • Altijd compleet op maat gemaakt voor uw bedrijf
  • Dus gegarandeerd een uniek ontwerp dat u nergens anders tegenkomt
  • Compleet volgens de laatste regels en eisen van Google
  • Geoptimaliseerd voor SEO
  • Mobiel vriendelijk
  • Mogelijkheid om zelf de inhoud aan te passen
  • Mogelijk icm super snelle hosting + SSL certificaat*
    *vanaf 25 mei 2018 verplicht voor de nieuwe wet gegevensbescherming (AVG)

Compleet op maat gemaakt al vanaf € 2.400,-

Vraag vandaag nog een gesprek aan

 

Wilt u meer weten over op maat gemaakte websites of onze andere diensten? Dan kunt u ook terecht op de nieuwe website onder onze nieuwe naam “MediaMindz”. Lees hier meer over maatwerk websites.

 

 

 

Webshops

Wij ontwikkelen sterke e-commerce websites

Webshops

Wij leveren complete webshops op maat, inclusief gebruikersvriendelijke CMS (Content Management System) voor het zelf beheren van de shop. De webshops worden geleverd inclusief betaalmodules en worden ze standaard geleverd met basis-SEO voor vindbaarheid in de grote zoekmachines.

Meer

Responsive Design

Al onze websites zijn geschikt voor alle mobiele apparaten

Responsive Design

Responsive Design wil zeggen dat websites zich aanpassen aan het formaat van de verschillende schermen waarin zij worden getoond. Dit kunnen zijn verschillende maten laptops, tablets en telefonen. Een “responsive website” zorgt er voor dat ongeacht de schermgrootte de website fijn te bekijken is.

Meer

Conversie optimalisatie

Beweeg de bezoeker sneller tot betalende klant

Conversie optimalisatie

Door goed gebruik te maken van de tool Google Analytics wordt er inzicht gegeven in uw website bezoeker. Door de website aan te passen aan de behoefte van deze bezoeker kunt u de website dusdanig optimaliseren dat deze de bezoeker sneller aan stuurt tot bijvoorbeeld het downloaded van een brochure of aanvragen van een offerte.

Meer

CMS

Content Management System

CMS

Een Content Management System (CMS), is vrij vertaald “inhoud beheer systeem”. Door gebruik te maken van een goed gebruikersvriendelijk CMS kunt u gemakkelijk zelf uw website of webshop beheren zonder enige technische kennis. Voorbeelden van CMS platformen zijn bijvoorbeeld WordPress voor een reguliere site en Magento voor webshops.

Meer

Fotografie

Sterke foto's bepalen de look-and-feel van de site

Fotografie

Foto’s trekken de meeste aandacht bij het eerste bezoek aan de website. Daarom is het belangrijk dat de foto’s direct uitstralen waar uw bedrijf voor staat. Dit kan terug komen in goede productfotografie, maar ook in de kwaliteit van de gebruikte foto’s. Naast onze eigen beeldbank maken wij ook zelf professionele foto’s.

Meer

Contentmarketing

Verleid uw bezoeker tot aankoop

Contentmarketing

Door content marketing juist in te zetten kun je de website bezoeker (potentiële klant) aan je bedrijf binden. Met content marketing zorg je er voor dat je als het ware de bezoeker verleidt om over te gaan in een door uw gewenst doel op de website. Kort gezegd: De bezoeker met de juiste boodschap verleiden om over te gaan op het aanvragen van een offerte of aankoop van een product.

Meer

Hosting

Eigen stabiele server met dagelijks backup

Hosting

Wij beschikken over een eigen cloud-server om stabiele websites te garanderen zonder tussenkomst van derden. Door websites in ons eigen netwerk te houden kunnen wij zeer snel reageren op server problemen die zouden kunnen ontstaan. Onze hosting dienst wordt geleverd inclusief domeinregistratie, mailservice (exchange en pop), spamfilters en dagelijkse backups.

Meer